Wij zijn

 

  

IJver-Services is een jong HR-adviesbureau die zijn opdrachtgever centraal stelt. IJver-Services is opgericht vanuit de filosofie dat de praktijk leidend moet zijn aan de realiteit van een organisatie. Technologische en economische ontwikkelingen gaan gepaard met organisatorische veranderingen. In een dagelijks veranderende arbeidsmarkt zijn wij een betrouwbare partner.

 

Wij kijken altijd naar een voor uw vraagstuk passende oplossing. Wij doen dit met creativiteit, snelheid en inzichtelijkheid zonder dat dat u met onnodig hoge kosten wordt geconfronteerd.   

 

Alhoewel wij ons in onze dienstverlening richten op het MKB, worden wij ook door de grootbedrijven ingeschakeld. IJver-Services is een no-nonsense dienstverlener en benoemt de zaken zoals ze zijn; geen vakjargon dat vaak tot vraagtekens leidt. Gewoon goede kwaliteit tegen een goed tarief.

 

Neemt u vooral contact met ons op via info@ijver-services.nl voor het maken van een afspraak en laat u overtuigen van onze werkwijze. Bellen kan natuurlijk ook via +31(0)683203794.

 

 

 

 

 

 

Werk met passie, werk met ambitie, werk met IJVER

IJver-Services
werk met passie, werk met ambitie, werk met IJVER