Bij IJver-Services werken wij met één vast contactpersoon voor een opdrachtgever. Een professional die uw bedrijf kent en weet wat u van hem of haar vraagt. Of het nu gaat om het werven van personeel, een verankering van uw bedrijfscultuur of vermindering van verzuim, alle vragen kunt u aan één persoon stellen. De IJver-Services professional komt met het antwoord en zorgt voor de uitvoering.

 

Bij IJver-Services heeft u de garantie dat wij goedkoper zijn dan u huidige HR Dienstverlening. Of het nu gaat om de inzet van professionals voor korte of langere tijd, Interim of op basis van een project. U betaald alleen voor hetgeen u afneemt en geen minuut meer. Dit allemaal tegen een scherp tarief. Heeft u alleen incidenteel HR advies nodig, maak dan gebruik van één van onze abonnementsvormen. U heeft al een vaste HR Professional voor € 250,- per maand. Neem voor de voorwaarden contact met ons op via info@ijver-services.nl of bel met Marco Jonkhout via 0683203794.

 

Bij IJver-Services vindt u HR Dienstverlening van advies tot uitvoering onder één dak. Een fijn gevoel voor elke ondernemer die om zijn onderneming en om zijn personeel geeft.

 

Contact:

Neemt u vooral contact met ons op via info@ijver-services.nl voor het maken van een afspraak en laat u overtuigen van onze werkwijze. Bellen kan natuurlijk ook via +31(0)683203794 of +31(0)621588927.

 

 

IJver-Services – werk met passie, werk met ambitie, werk met IJVER

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

IJver-Services
werk met passie, werk met ambitie, werk met IJVER